tag:blogger.com,1999:blog-5216249991391101254.post1606684397478276334..comments2023-10-30T17:05:59.469+01:00Comments on BelinBolt-táskák, workshopok: Főzős só liszt gyurmaJudithttp://www.blogger.com/profile/08680887036808442607noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5216249991391101254.post-37791466987692862812011-06-28T09:41:13.130+02:002011-06-28T09:41:13.130+02:00Szia Csacselev! Köszi a tippet, egyszerűbb ahogy t...Szia Csacselev! Köszi a tippet, egyszerűbb ahogy te csinálod, jó ötlet! Majd megírom meddig bírta:)Judithttps://www.blogger.com/profile/08680887036808442607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5216249991391101254.post-719313614632092412011-06-27T23:35:16.689+02:002011-06-27T23:35:16.689+02:00A gyurmára én is írásra adom magam - eddig is bené...A gyurmára én is írásra adom magam - eddig is benéztem néha, és legeltettem a szemem a gyönyörűségeken:)<br /><br />Szóval én a gyurmát úgy készítem, hogy a liszt kivételével mindent a vízbe és csak akkor öntöm a lisztet, amikor már forr. <br />Így kissé kevesebb izom is elég hozzá.<br /><br />Nekem borkősavas receptem van, kicsit az arányok is másak. Azt tapasztaltam, hogy nagyjából három-négy hét múlva megpenészedik.<br />Kíváncsi vagyok, a tied meddig bírja. <br />Szeretnélek megkérni, hogy - ha el nem felejtődik - írj majd erről a blogban.<br />További energiákat időt a varráshoz! Nagyon szépek!CsaCseLeVhttps://www.blogger.com/profile/03511207126121301847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5216249991391101254.post-23165161816526215282011-06-26T17:16:20.387+02:002011-06-26T17:16:20.387+02:00jaj az olaj!!!!, elfelejtettem, azt is adtam hozzá...jaj az olaj!!!!, elfelejtettem, azt is adtam hozzá!!! Izompacsirták lettünk akkor:)))Judithttps://www.blogger.com/profile/08680887036808442607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5216249991391101254.post-48350004917278431442011-06-26T11:50:41.599+02:002011-06-26T11:50:41.599+02:00Épp ma főztem én is egy adagot, éreztem is a karom...Épp ma főztem én is egy adagot, éreztem is a karomat :-DDDD. Ugyanez a recept, csak még 1 evőkanál olaj.Carriehttps://www.blogger.com/profile/14851119920479402713noreply@blogger.com