2012. január 8., vasárnap

Só liszt gyurma tenyérlenyomat

Csanád kis tenyere van megörökítve, pár hónaposan. Só liszt gyurmából van, nem a főzősből. Sütőben lett kiszárítva, 50 fokon fakanállal kitámasztott sütőajtónál. Kis szívet vágtam ki filcből amire a nevét hímezem majd. A hátoldalára alkoholos filccel felírtam a dátumot. Sütés előtt ne felejts el lyukat szúrni bele.

3 megjegyzés:

VasS Mónika írta...

Ez nagyon jó! Igaz kislányom már 4 éves lesz de most legalább már szívesen nyomja bele a kezét a masszába. Korábban félt volna a kis nyulam. Esetleg az arányokról írnál valamit? Vagy a sűrűségről...
Köszi!

Barbi írta...

De édes ötlet! Le voltam ragadva gipsznél, mint lehetőség... :D

Judit írta...

Móni:3:1 arányban liszt-só, összekevered és elkezded a vizet hozzáadni, nem is tudom, mennyi vizet. Érzéssel szoktam apránként, állaga puha, de nem ragadós, de nem is kemény, amit könnyen tudsz gyúrni, olyan.
Barbi: gipsz az macerás, ez egyszerű:)